reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE KAÇAK YAPI İLE MÜCADELE SÜRECEK

KARACABEY’DE KAÇAK YAPI İLE MÜCADELE SÜRECEK
Bu haber 23 Eylül 2020 - 14:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın Başkanlığında ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda, “Kaçak Yapı ile Mücadele Toplantısı” yapıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda; Bursa’daki belediye başkanları, kaymakamlar ve imar işlerinden sorumlu amirler yer alırken, toplantıdaVali Canbolat kaçak yapılarla mücadele için ciddi çaba sarf edilmesine vurgu yaparak, denetimlerin arttırılmasını yerel yönetimlerden talep etti.

Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katıldığı toplantıda, Bursa’da 100 binin üstünde imar barışından faydalanan olduğu belirtilirken, 4200 tanesi ise uygunsuz olduğu için iptal edildiği kaydedildi.

Çalışmalar başlayacak

Belediye Başkanı Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz bu konuda kararlı olduklarını vebizlerden de konuyu yakından takip etmemizi talep etti. Karacabey’de de 120 binanın imar barışına uygun olmadığı belirlenmiştir. Bununla ilgili Zabıta Müdürlüğümüz ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz, zaman kaybetmeden çalışma başlatacaklar. Karacabey’de kaçak yapılaşma ile mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA