reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

EMLAKÇILARA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI

EMLAKÇILARA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI
Bu haber 10 Eylül 2020 - 10:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) işbirliğinde MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. tarafından düzenlenen programda 45 İnegöllü emlakçıya yönelik olarak Emlak Danışmanlığı sınavları düzenlendi.

Sınavla ilgili konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Emlakçılarımızın faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve ticaret yapabilmenin şartlarından olan Mesleki Yeterlilik Belgeleri konusunda MEYBEM işbirliğinde İnegöllü emlakçılarımıza yönelik düzenlediğimiz belgelendirme çalışmalarının bir yenisini daha gerçekleştirdik. İnegöllü emlakçılarımızın talepleri doğrultusunda oluşan 45 kişilik grubumuz, MEYBEM’den gelen değerlendiriciler tarafından yazılı ve uygulamalı sınavlara tabi tutuldular. İTSO Hizmet Binamızda gerçekleştirilen sınavlarda emlakçılarımızın gayrimenkul alım-satım işlemini uygulamalı şekilde gerçekleştirerek şartları yerine getirmeye çalıştılar. MEYBEM tarafından yapılacak değerlendirmelerde sınavda başarı sağlayan emlakçılarımız Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanacaklar. Üyelerimize yönelik bu tarz belgelendirme çalışmalarını bize gelecek taleplere göre yineleyeceğiz” dedi.

iha

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA