reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

GÜRSU’NUN BULVARI’NA TAZE DOKUNUŞ

GÜRSU’NUN BULVARI’NA TAZE DOKUNUŞ
Bu haber 07 Eylül 2020 - 11:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gürsu’nun ana girişi ve vitrini olma özelliği bulunanŞehit Cüneyt Yıldız Caddemiz, Büyükşehir Belediyemiz’in desteğiyle yenileniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu ile birlikte caddedeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Mustafa Işık, “Gürsumuz’un vitrini olan Şehit Cüneyt Yıldız Caddemiz, yapılan yeni düzenlemelerle ilçemizin kent kimliğini daha da geliştirecek. Hızla gelişen caddemizin yenilenmesinde verdikleri destek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum “ dedi.

2400 metre uzunluğundaki caddede; 12 bin metre bordür, 17 bin 500 metrekare parke, 1500 metre beton, 5 bin metreküp kazı ve 3500 metreküp alt temel çalışması yapılacak. Yaklaşık 2 bin 900 metre uzunluğunda ve 8.5 metre genişliğinde çift şerit caddede, freze, PMT ve asfalt uygulamaları yapılacak.

Gürsu’nun 100 bin nüfus sınırını yakın zamanda geçeceğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şehit Cüneyt Yıldız Caddesi’nin Bursa’dan giriş caddesi olduğunu hatırlattı ve 2400 metrelik caddenin yoğun kullanım ve inşaatlar nedeniyle bakıma ihtiyaç duruma geldiğini ifade etti. Başkan aktaş,caddede yapılacak çalışmalar için 5 milyon 500 bin TL artı KDV bir bedel harcanacağını belirtti.

Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, nüfusu 100 bine yaklaşan Gürsu ilçesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından hak ettiği hizmetleri almasından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ile Gürsu Belediyesi’nin uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Ödünç, bulvardaki çalışmanın da bunun güzel örneklerinden biri olduğunu kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA