reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BAŞKAN ÖZKAN ZABITALARI UNUTMADI

BAŞKAN ÖZKAN ZABITALARI UNUTMADI
Bu haber 07 Eylül 2020 - 11:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti.

Belediye hizmet binasında;Zabıta Müdürü,amir ve zabıtalarla bir arayagelen Özkan, zabıtaların yaptıkları işin ciddi sorumlulukları olduğunun altını çizerek, tüm zabıta personeline kolaylıklar diledi.

Yaşanabilir kentin en önemli etkenlerinden

Gerçekleşen ziyarette Özkan,“Kamu düzeninin sağlanmasında, kanunların kendisine verdiği yetki doğrultusunda düzeni sağlayan ve yaşanılabilir bir kentin en önemli etkenlerinden olan zabıtalarımız, bizler için oldukça önemli. Vatandaşın sağlıklı gıdalar tüketmesi, güvenle alışveriş yapması, çevre kirliliğinin önlenmesi hatta koronavirüs mücadelesinde en önemli sorumlulukları üstlenen mesai arkadaşlarımıza, bizlerde bu vesileyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA