reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

CARİ AÇIK DEFTERİ KAPANIYOR TÜRKİYE’DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

CARİ AÇIK DEFTERİ KAPANIYOR TÜRKİYE’DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
Bu haber 21 Ağustos 2020 - 18:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi düzenlenen törenle canlı yayında açıkladı. Başkan Erdoğan’ın konuşmasını ardından açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamasında, ‘Heyecanlıyız, mutluyuz, gururluyuz. Zafer ayındayız ve bugün de büyük bir zafere imza atmış bulunmaktayız. Türkiye enerji ve ekonomi alanında tam bağımsızlık adımı attı. Ülkemizin makul tarihini tarihe gömdük. Bugün buradaki potansiyelle artık yeni bir döneme giriyoruz. Ne batı ne doğu yeni bir eksen oluşturuyoruz’ dedi.

“TÜRKİYE ARTIK YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR”

Bakan Albayrak; “Bugün büyük bir zafere imza atmış bulunmaktayız. Cari açığı değil, cari fazlayı, döviz fazlasını konuşacağımız yeni bir dönemin başladığını şu son saat içerisindeki bilgilendirmelerle görmüş oldum. Türkiye artık yeni bir döneme giriyor.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA